Training

Workshop Zakelijke e-mails schrijven

Duur: 2 dagen

Data volgende workshop: in overleg met de klant

Aantal deelnemers: 4 t/m 10

Locatie: Hengelo (Ov)

Prijs: €395,00 (ex BTW) p.p., inclusief koffie/thee, lunch, intake en lesmateriaal

Voor meer informatie neem gerust contact op per e-mail of telefoon.

Aanmelden

Workshop Zakelijk telefoneren:

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: 4 t/m 10

Locatie: Hengelo (Ov)

Prijs: €250,00 (ex BTW) p.p., inclusief Koffie/thee, lunch, intake en lesmateriaal

Voor meer informatie neem gerust contact op per e-mail of telefoon.

Aanmelden

 

Taalworkshops Duits

Onze taalworkshops kunnen ook als in-company training worden geboekt. Neem contact op voor een offerte. Data bepalen we in overleg.

Workshop Zakelijke E-mails schrijven

Duur: 2 hele dagen over 2 achtereenvolgende weken verdeeld

Doelgroep: iedereen die vanuit zijn/haar functie zakelijk e-mail contact met klanten, leveranciers etc. moet onderhouden

Inhoud workshop:
Dag 1: opfrissen van de belangrijkste grammatica en de omgang met online woordenboeken; aanleren van de e-mail conventies (aanhef, refereren aan eerdere correspondentie, naar de bijlage verwijzen, handtekening etc.); voorbereiding van de schrijfoefeningen zo veel mogelijk aangepast aan de communicatiebehoefte van de cursisten, b.v. klachtenafhandeling, offertes opvragen, productinformatie verstrekken of opvragen. De individuele communicatiebehoefte wordt in de intake geïnventariseerd.
Tussenliggende week: U stuurt in deze week 2 e-mails naar de docente. Dit kunnen mails zijn die u in deze week sowieso voor uw werk moet schrijven. Als u in die week voor uw werk geen mails hoeft te schrijven, krijgt u na dag 1 twee schrijfopdrachten mee. De docente corrigeert die mails zo nodig en stuurt ze gecorrigeerd naar u terug.
Dag 2: Bespreking van veel gemaakte fouten in de ingezonden e-mails en herhaling/verdieping van de grammatica; afsluitende schrijfopdracht.

Aantal deelnemers: minimaal 4 tot maximaal 8

Beginniveau: Enige basisvaardigheid Duits is vereist. In de intake stelt de docente uw beginniveau vast en adviseert u over deelname. 

 

Workshop Zakelijk telefoneren

Duur: 1 hele dag (lunch inbegrepen)
 
Doelgroep: iedereen die vanuit zijn/haar functie telefonische contacten moet onderhouden met klanten, leveranciers, etc.
 
Inhoud workshop:
kennis maken met de telefoonconventies (opnemen, beantwoorden, doorverbinden, boodschap aannemen of achterlaten, afspraak maken, etc.) en het telefoonalfabet; oefenen met telefoongesprekken die de cursisten vanuit hun functie moeten voeren. De communicatiebehoefte van de individuele cursisten wordt in de intake geïnventariseerd.
 
Aantal deelnemers: minimaal 4 tot maximaal 10
 
Vereist beginniveau: basisgespreksvaardigheid Duits, minimaal A2. In de intake stelt de docente uw beginniveau vast en adviseert u over deelname. 
 
 Voor samenvatting en prijs van deze workshop klik in het kader links boven op gesprekken voeren.
 
 
 

 

 

Neem contact op

Thotaal Servicebureau,
Abraham ten Catestraat 19
7622 EG Borne 
Tel: 074 2670387
Email: info@thotaal.nl

Social